دریافت مشاوره
فنلاند
  • css slideshow
  • css slideshow
  • css slideshow

کشور فنلاند

تحصیل در فنلاند

کشور فنلاند در شمال اروپا واقع شده است و کشورهای همسایه این کشور ، نروژ، سوئد ، استونی و روسیه می باشد. کشور فنلانددارای سیستم حکومتی جمهوری است.پایتخت این کشور هلسینکی و از شهرهای مهم آن اسپو ، تامپره، وانتا ، تورکو و اولو می باشد. این کشور از نظر مساحت ششمین کشور اروپاست. تراکم جمعیت در آن پایین است و در هر کیلومتر مربع آن تنها ۱۶ نفر زندگی می‌کنند.کشور فنلاند دارای ۳۳۸۸ هزار کیلومتر مربع مساحت و جمعیتی نزدیک به پنج میلیون و دویست هزار نفر بوده که از این میان اکثرا دارای مذهب مسیحی لوتران می باشند. زبان اصلی این کشور۹۳ درصد فنلاندی و ۶۶ درصد سوئدی است .واحد پول این کشور یورو می باشد. سیستم آموزش عالی و ادامه تحصیل در کشور فنلاند در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی کیفیت بالای خود را دارد و فرصت عالی برای تحصیل و اشتغال می باشد. تحصیل در مقطع ارشد در این کشور تا سپتامبر ۲۰۱۶۶ رایگان بود ولی با تغییر قوانین از این تاریخ تحصیل در این مقطع تحصیل در فنلاند از پاییز ۲۰۱۷ رایگان نمی باشد و برای دانشجویان بین المللی سالیانه ۸ الی ۱۲ هزار یورو هزینه دارد. از الزامات پذیرش در دانشگاه های کشورفنلاند مدرک آیلتس آکادمیک ۶.۵۵ می باشد.

مزایای تحصیل در کشور فنلاند

از مهمترین مزایای تحصیل در کشور فنلاند این است که در همان بدو اقدام برای گرفتن ویزا به فرد متقاضی کارت اقامت موقت  دانشجویی می دهند. مزیت این کارت های اقامت موقت دانشجویی نسبت به ویزای شینگن این است که شما دارای  ID Number  خواهید بود. اعتبار این کارت های اقامت موقت دانشجویی یک ساله است.  پایان هر سال کارت اقامت شما با مراجعه به اداره ی مهاجرت قابل تمدید است. پس شما دوره ی تحصیل در فنلاند را با کارت اقامت موقت دانشجویی سپری خواهید کرد.

از دیگر مزایای تحصیل در کشور فنلاند رفاه اجتماعی بالای کشور فنلاند است که به این لحاظ جز ۱۰ کشور برتر دنیاست. تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد از پاییز ۲۰۱۷ برای دانشجویان بین المللی رایگان نمی باشد. هزینه ی تحصیل در کشور فنلاند در این مقطع سالیانه ۸ الی ۱۲ هزار یورو است. اما سیستم آموزش و پرورش کشور فنلاند از نظر کیفیت رتبه ی اول را در بین کشورهای دنیا دارد. از مزایای تحصیل در کشور فنلاند ادامه تحصیل در مقطع دکتراست. مقطع دکترا در کشور فنلاند مانند دیگر کشورهای اسکاندیناویرایگان است و شغل محسوب می شود. بعد از اتمام دوره ی دکترا دانشجو در کشور فنلاند اقامت دائم می گیرد. دانشجو در حین تحصیل در کشور فنلاند هفته ای ۲۰ ساعت اجازه ی کار دانشجویی دارد.

 

دانشگاهها براساس رنکینگ

 

دوره های کارشناسی در فنلاند

سیستم دانشگاه ها در فنلاند به این شکل است که دانشگاه ها دو دسته میشوند:

دانشگاه های پلی تکنیک universities of applied science

این دانشگاه ها برای دوره ی کارشناسی به زبان انگلیسی دانشجو می گیرند که از این نظر کشور فنلاند از معدود کشور های اروپایی  میباشد که در دوره ی لیسانس دانشجو میگیرد. این دانشگاه ها به موارد عملی و حرفه ای بیشتر از مسایل نظری و تئوریک می پردازد. ترجمه ی اسم فنلاندی آنها “مدرسه عالی حرفه ” میشود که بسیاری از دانشجویان آنها افراد شاغل و دارای سنین بالا میباشند. این دانشگاه ها مدرکی معادل لیسانس ارائه میدهند که مورد تایید وزارت علوم ایران نیز است اما دانشگاه های فنلاندی گروه دوم آن را به طور کامل قبول نداشته و اگر بخواهید در دوره ی ارشد دانشگاه های گروه ۲۲ ادامه تحصیل بدهید باید برای اینکه مدرک لیسانستان را قبول کنند یک سری واحد های اضافی (در حد ۵ درس) پاس کنید. البته این مدرک به طور کامل مورد تایید صنایع فنلاند بوده و برای کار پیدا کردن مناسب است.

 دانشگاه های معمولی کشور فنلاند

این دانشگاه ها مانند دانشگاه های اصلی تمام کشور ها بوده و از دانشگاه های پلی تکنیک بیشتر و بزرگ تر هستند اما دوره ی کارشناسی به زبان انگلیسی ندارند.

دانشگاه ها برای پذیرش متقاضیان به صورت جدا عمل کرده و هر کدام ددلاین و مدارک مورد نیاز مخصوص به خود را دارند.

 طول مدت تحصیلات در مقطع لیسانس سه تا چهار سال است و بصورت تمام وقت ارائه می شود که حداقل شامل 120 واحد می باشد. در سال آخر دانشجو بايد پژوهش علمي را همراه پايان نامه ارائه دهد.

تحصیلات در مقطع لیسانس در بیشتر  رشته های ارائه شده درکشور فنلاند به زبان این کشور یعنی فنلاندی می باشد و دانشجوی متقاضی اخذ پذیرش در مقطع  لیسانس کشور فنلاند ملزم به ارائه مدرکی دال بر تسلط بر زبان فنلاندی قبل از ورود به دانشگاه های کشور فنلاند می باشد. مطلب فوق مشکلات بزرگی فراروی دانشجویان در این مقطع است و با توجه به اینکه در ایران نهادی جهت یادگیری زبان فنلاندی وجود ندارد در اکثر موارد تحصیلی در مقطع لیسانس در کشور فنلاند میسر نمیشود .

زبان تدریس

همان طور که ذکر شد، زبان تدریس در مقطع کارشناسی کشور فنلاند به زبان فنلاندی است ولیکن این کشور مدرک دال بر تسلط زبان فنلاندی را همان بدو ورود از دانشجو تقاضا می کند و فرصت یادگیری را داخل این کشور به دانشجو نمی دهد. ولیکن مدرک زبان در لحظه ی پذیرش الزامی نیست. با توجه به این نکته در مطلب فوق ذکر شد که نهادی برای ارائه زبان فنلاندی در ایران وجود ندارد. گرفتن این مدرک برای رفتن به مقطع لیسانس الزامیست، علاقه مندان به تحصیل در خارج از کشور برای اینکه با چنین مشکلاتی روبرو نشوند می توانند برای مقطع لیسانس، کشوری انگلیسی زبان را انتخاب کنند تا با مشکلات زبان مواجه نشوند، بطور مثال کشور هایی نظیر انگلستان، آمریکا، استرالیا با توجه به اینکه مقطع تحصیلی لیسانس در همه ی کشور ها 4 ساله است و فقط کشور انگلستان است که طول دوره ی آن سه ساله و یک سال در زمان شما صرفه جویی خواهد کرد.

حق کار در مقطع لیسانس

دانشجویان مقطع کارشناسی کشور فنلاند مجوز کار در محدوده ای 10 ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین 8 تا 10 یورو به ازای هر ساعت می باشد که مجموع درآمدهای حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال را مهیا کند. در کشور هایی نظیر فنلاند ارجحیت برای گرفتن کار با کسانی است که زبان فنلاندی خوبی دارند.

دوره های کارشناسی ارشد در فنلاند

بسیاری از رشته های دانشگاهی در مقطع کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی ارائه می شوند. تعداد زیادی از دانشجویان متقاضی تحصیل در کشور فنلاند با هدف کار در کشورهای اروپایی و به خصوص منطقه اسکاندیناوی ( کشور های سوئد، دانمارک و فنلاند ) و به بهانه ی تحصیل در فنلاند اقدام به اخذ ویزای تحصیلی کشور فنلاند می نمایند تا با اتمام دوره کارشناسی خود در دانشگاه های کشور فنلاند، شانس خود را از یکسو برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا و از سوی دیگر برای یافتن یک فرصت شغل ممتاز در رقابت با سایر متقاضیان افزایش میدهد. 

زبان تدریس

همان طور که ذکر شد، زبان تدریس در مقطع کارشناسی ارشد کشور فنلاند به زبان انگلیسی است ولیکن این کشور مدرک دال بر تسلط بر زبان انگلیسی را در همان بدو ورود از دانشجو تقاضا می کند و فرصت یادگیری زبان را در داخل این کشور به دانشجو نمی دهد. ولیکن مدرک زبان در لحظه ی پذیرش الزامی نیست .

حق کار در مقطع فوق لیسانس

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد کشور فنلاند مجوز کار در محدوده ای20 ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین 8 تا 10 یورو به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمدهای حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد.

دکترا در فنلاند

جالب است بدانيد كه برای اقدام در مقطع دکتری هیچگونه زمانی(Deadline) وجود ندارد. در مقطع دکتری کمک هزینه هایی وجود دارد از قبیل کمک هزینه ای که دانشجو برای کار بر روی پروژه دریافت می کند و کلاس هایی که برای مقاطع پایین تر وجود دارد.

کمک هزینه تحصیلی

به علت رایگان بودن تحصیل در فنلاند تقریبا هیچگونه کمک هزینه ای در دانشگاههای فنلاند وجود ندارد و دانشجو ملزم به تامین نمودن هزینه زندگی خود است. با این وجود در بعضی از دانشگاهها به بعضی از دانشجویان خاص که از لحاظ علمی در مرتبه خوبی قرار دارند کمک هزینه داده میشود ولی این موارد در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس بسیار نادر است و میتوان اینگونه فرض کرد که کمک هزینه ای برای دانشجویان این مقاطع وجود ندارد. در مقطع دکترا علاوه بر کمک هزینه ای(حقوق) که دانشجو برای کار بر روی پروژه دریافت میکند، کلاسهایی برای مقاطع پائین تر (لیسانس و فوق لیسانس) وجود دارد که دانشجو با تدریس در آن کلاسها مبلغ نه چندان زیادی دریافت خواهد کرد که بیشتر به عنوان کمک هزینه در نظر گرفته میشود تا حقوقی که کفایت زندگی در این کشور را بکند.

حق کار

دانشجویان مقطع دکترا کشور فنلاند مجوز کار در محدوده ای 30 ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین 8 تا10 یورو به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمدهای حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد.

هزینه زندگی در فنلاند

کشور فنلاند کشوری وسیع در شمال اروپاست که در رتبه ۱۵ جهانی از نظر اقتصاد قرار دارد.

حقوق ماهانه مردم فنلاند بسیار بالاست و مردم فنلاند به لطف اقتصاد خوب این کشور هیچ مشکلی در هزینه زندگی در فنلاندندارند.
واحد پول کشور فنلاند یورو است.

هزینه ی تحصیل در فنلاند

تحصیل در فنلاند از پاییز ۲۰۱۷ رایگان نمی باشد همچنین شما باید هزینه ی زندگی خود را که میانگین بین ۹۰۰-۷۰۰ یورو است مستقلا تامین کنید. البته این هزینه بستگی به محل تحصیل شما در فنلاند دارد به عنوان مثال خوابگاه و هزینه ی زندگی در  Helsinki metropolitann  و شهرهای بزرگتر بیشتر است.

هزینه ی تحصیل در فنلاند مقطع ارشد سالیانه ۸ الی ۱۲ هزار یورو بسته به رشته و دانشگاه مورد نظر متغیر است. اما هزینه ی تحصیل در مقطع دکترا در کشور فنلاند رایگان است و این مقطع مانند دیگر کشورهای اسکاندیناوی شغل محسوب می شود و دانشجو در حین تحصیل در مقطع دکترا در کشور فنلاند حقوق دریافت می کنند. در نتیجه دانشجو بعد از اتمام دوره ی دکترا اقامت دائم در کشور فلاند می گیرد. شما به عنوان دانشجو تخفیف های دانشجویی شامل رستوران ، کافه تریا و حمل و نقل عمومی را خواهید داشت. خانه های دانشجویی که وسایل رفاهی مشترک دارند نیز گزینه ی خوبی برای هزینه ی کمتر زندگی می باشند.

شما می توانید بخشی از هزینه ی زندگی خود را از طریق کار نیمه وقت تامین کنید. البته پیدا کردن شغل پاره وقت اگر به زبان فنلاندی یا سوئدی تسلط نداشته باشید کمی دشوار است. بهتر است هزینه ی زندگی خود برای یک سال داشته باشید. دانشجو در دوران تحصیل هفته ای ۲۰ ساعت اجازه ی کار دانشجویی دارد که هزینه ی زندگی در کشور فنلاند را کاور می کند.

هزینه ی زندگی در فنلاند

هزینه زندگی ماهانه در حدود ۷۰۰ تا ۹۰۰ یورو به بالا می باشد ( که به تفکیک هزینه خانه های دانشجویی بین ۳۵۰-۲۰۰ یورو ماهانه و هزینه ایاب و ذهاب و خوراک و … ۶۰۰-۴۰۰ یورو می باشد).

نکته ی دیگر در مورد هزینه زندگی در کشور فنلاند این است که همانند سایر کشورها تا حد زیادی به شهر و محله وابسته است . به  عبارتی دیگر معمولا هزینه در شهرهای شمالی گرانتر از شهرهای جنوبی یا مرکزی است. البته هزینه زندگی اگرچه در شهرهای شمالی فنلاند بیشتر است ولی درآمد مردم هم در این شهرها به علت شرایط خاص و سرما بسیار بیشتر است.

 

شرایط اخذ پذیرش از فنلاند

دوره لیسانس در فنلاند:

تحصیل در دوره لیسانس در دانشگاه های فنلاند نیاز به گذراندن امتحان ورودی دارد و همچنین تعداد کمی رشته به زبان انگلیسی تدریس می شود.

مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد:

  • کپی پاسپورت
  • 4 قطعه عکس
  • ترجمه رسمی مدارک دانشگاهی
  • ترجمه رسمی ریز نمرات دانشگاهی
  • مدرک بین المللی زبان انگلیسی (IELTS)نمره ۶ تا ۶٫۵
  • مدرک بین المللی زبان انگلیسی(TOEFL) نمره ۸۰ به بالا
  • توصیه نامه اساتید دانشگاهی
  • اشتغال به کار
  • انگیزه نامه
  • رزومه کاری و تحصیلی

روند اخذ پذیرش در مقطع دکتری در فنلاند شامل:

  • یافتن مکان خالی تحقیقاتی در یک دانشگاه
  • ارتباط با استاد مربوط به گروه تحقیقاتی یافته شده
  • گرفتن نظر موافق استاد نسبت به سوابق شما
  • صحبت برای پشتیبانی مالی
  • گرفتن نامه پذیرش
  • مراجعه به سفارت

 

اخذ پذیرش تحصیل رایگان در فنلاند 

دانشجو متقاضی ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی باشد :

دانشجو برای مقطع کارشناسی متقاضی ادامه ی تحصیلات خود باشد می بایست ابتدا در سایت www.admissions.fi ثبت نام نماید و پس از شرکت در آن در آزمون ورودی شرکت نماید . البته لازم به ذکر است که نحوه پذیرش درتحصیل رایگان فنلاندا وت می باشد در بعضی از دانشگاه ها بر اساس نمره ی اخذ شده در آزمون ورودی پذیرش را اتخاذ می نمایند و بعضی از دانشگاه های دیگر علاوه بر آزمون ورودی ، سوابق تحصیلی را نیز مد نظر قرار می دهند .

دانشجو متقاضی ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد باشد :

در صورتی که شخص متقاضی ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد باشد به دو صورت می تواند در فنلاند ادامه تحصیل نماید: 

(Aروش مستقیم : در صورتی که خود دانشجو به صورت مستقیم نسبت به اخذ پذیرش اقدام نماید : که در این صورت دانشجو ابتدا به سایت رسمی دانشگاه مراجعه کرده و پس از مشاهده رشته موجود در دانشگاه ، نسبت به تکمیل مدارک اقدام نمایید که جهت ارسال مدارک دانشجویان می توانند علاوه بر ارسال به صورت آنلاین ( که می بایست ابتدا به سایت رسمی دانشگاه مراجعه نمایند و پس از ثبت اطلاعات خود منتظر دریافت ایمیل مبنی بر دریافت اطلاعات متقاضی از سوی دانشگاه مورد نظر باشند ، علاوه بر نحوه ثبت نام به صورت آنلاین متقاضیان می توانند به صورت آفلاین نیز ثبت نام نمایند که در این صورت می توانند با تکمیل کردن مدارک آنها را به نشانی دانشگاه ارسال نمایند .

تنها نکته مهمی که در ارسال مدارک در تحصیل رایگان فنلاند بیان می شود مهلت زمان ارسال مدارک می باشد متقاضیان می بایست به مهلت زمانی ارسال مدارک توجه نمایند و تا زمانی که مهلت زمانی آن ها به پایان نرسیده باشد می بایست مدارک خود را ارسال نمایند .

  1. B) روش غیر مستقیم : در این روش متقاضی از طریق سازمان UAF نسبت به اخذ پذیرش خود اقدام می نماید به گونه ای که ابتدا وارد سایت universityadmissions.fi شده و پس از ایجاد حساب کاربری در این سایت نسبت به تکمیل فرم پذیرش تحصیل در فنلاند اقدام نماید پس از آنکه متقاضی فرم پذیرش را تکمیل نمود فرم وی از طریق سازمان UAF بررسی شده و پس از آن به تمام دانشگاه هایی که تحت نظارت همین سازمان فعالیت می نمایند ارسال می نماید .

دانشجو متقاضی ادامه تحصیل در مقطع دکتری باشد :

تحصیل در مقطع دکتری مستلزم در نظر گرفتن مواردی است که جهت اخذ پذیرش می بایست لحاظ گردد در ذیل به بررسی این موارد پرداخته می شود :

  1. A) یافتن یک مکان خالی تحقیقاتی در دانشگاه : مقطع دکتری از جمله مقطع هایی است که تنها سپری نمودن دروس لازمه منجر به فارغ التحصیلی نمی شود و دانشجو می بایست علاوه بر موارد یاد شده نسبت به انجام پروژه های تحقیقاتی اقدام نماید بنابراین دارا بودن مکان مناسب و خالی در دانشگاه مورد نظر از جمله مواردی است که یک دانشجو دکتری باید مد نظر قرار دهد.
  2. B) یافتن استاد مربوطه جهت سپری نمودن دوره های تحقیقاتی در رشته ی مورد نظر .
  3. C) اخذ توافق استاد مربوطه نسبت به سوابق تحصیلی دانشجو و موافقت با دانشجو .
  4. D) مبحث مالی از جمله مباحث مهمی در تحصیل به شمار می رود ، دارا بودن پشتیبان مالی برای تحصیل دانشجو از جمله مواردی است که یک دانشجو می بایست مد نظر قرار دهد .
  5. E) اخذ نامه پذیرش جهت تحصیل رایگان فنلاند
  6. F) مراجعه به سفارت جهت امور پذیرش تحصیلی .

از جمله مواردی که جهت تحصیل در مقطع دکتری می توان بیان نمود نداشتن محدودیت زمانی (DeadLine) در ارائه در خواست پذیرش تحصیل می باشد .

بورسیه 

امکان بورسیه  بطور خاص فقط در مقطع دکترا وجود دارد و برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بسختی میتوان بورسیه گرفت، این بدین خاطر است که دولت تمامی هزینه های تحصیلی را پوشش میدهد و دانشجو کاملآ رایگان در حال تحصیل میباشد و شما متقاضی عزیز باید آمادگی مدیریت هزینه های زندگی در فنلاند بهنگام تحصیل در فنلاند را داشته باشید و توانایی پرداخت هزینه های مسکن و خورد و خوراک و رفت و آمد و پوشاک خود را داشته باشید. همچنین امکان بورسیه جهت Post-Docهم فعلآ وجود ندارد. در حال حاضر امکان تحصیل رایگان برای همۀ رشته ها به جز پزشکی و هنر در فنلاند وجود  دارد.

ویزای دانشجویی فلاند

ویزای فنلاند مانند سوئد از نوع مالتی پل شینگن میباشد ، و در ابتدا کارت اقامت موقت دانشجویی صادر میگردد، دقت نماید کارت اقامت شما ۱۱ ساله خواهد بود .

لازم به ذکر است از ۲۰۱۲ کارت اقامت مستقیم صادر میگردد ، که میتوانید از سفارت فنلاند در ایران دریافت نماید.

همانگونه که دربالا ذکر شد شخصی که برای ویزای کشور فنلاند اقدام میکند کارت اقامت دریافت می کند که دارای ID Number می باشد . متقاضی برای ادامه ی تحصیل در یک رشته ی خاص پذیرش از یک دانشگاه فنلاندی میگیرد و با توجه به آن کارت اقامت موقت دانشجویی می گیرد که برای یک سال اعتبار دارد. این کارت اقامت موقت دانشجویی هر ساله قابل تمدید است . در نتیجه قبل از پایان یافتن تاریخ اعتبار کارت اقامت می بایست به اداره ی مهاجرت مراجعه کنید و در خواست تمدید نمایید. طول دوره ی تحصیلی در حدود دو تا چهار سال بسته به نوع مقطع می باشد. پس شما در طول دوره ی تحصیل در فنلاند با کارت اقامت موقت دانشجویی سپری خواهید کرد. شما قبل از پایان دوره ی تحصیلی خود می بایست برای آینده ی که و چگونگی اخذ اقامت دائم تصمیم بگیرید. شما بعد از فارغ التحصیلی می توانید مشغول به کار شوید و کارت اقامت دائم دریافت کنید . راه های دیگر برای اخذ  اقامت دائم ادامه تحصیل مجدد در مقطع دکترا یا ازدواج در فنلاند می باشد. نکته ی دیگری که لازم به ذکر است شما با کارت اقامت خود اجازه ی رفت و آمد به دیگر کشورهای حوزه ی شینگن را خواهید داشت.

صدور کارت اقامت درهمان ابتدای ورود شما به کشور فنلاند یکی از مزایای مهاجرت ،  زندگی  و ادامه تحصیل در این کشور نسبت به کشورهای دیگر می باشد . چرا که روند کار شما برای گرفتن اقامت دائم در فنلاند را سهولت می بخشد.

مشروح مدارک مورد نیاز :

  • ارائۀ پذیرش از دانشگاه و یا فایل آن بهمراه دو نسخه کپی.
  • مدرک زبان بهمراه دو نسخه کپی از آن.
  • بیمه یکساله با اعتبار ۳۰۰۰۰ یورو که باید آنرا از سایت swiss careبه مبلغ ۲۱۹ یورو خریداری کرده باشید بهمراه دو نسخه کپی از آن.
  • پاسپورت و دو نسخه کپی از آن ، اگر کمتر از یکسال از اعتبار پاسپورت شما گذشته است پیشنهاد میشود حتمآ آنرا تعویض نمایید.
  • اصل شناسنامه و دو نسخه کپی از آن .
  • دو قطعه عکس رنگی ۶*۴
  • نامه تمکن مالی از بانک به میزان ۱۰۰۰۰ یورو و دو نسخه کپی از آن .
  • مدارک فارغ التحصیلی از دبیرستان ببعد بهمراه ریز نمرات.
  • حتمآ CVداشته باشید و اگر ندارید تنظیم کنید.

بطور کلی از همۀ مدارک بالا یک اصل بهمراه دو کپی ارائه شود.

تحصیل در رشته های پزشکی

تحصیل دندانپزشکی در فنلاند

برای دانشجویان خارجی ،و همچنین فنلاندی ، امکان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، پس از اخذ مدرک لیسانس در یکی از رشته های علوم پایه شامل  زیست شناسی ،شیمی ، شیمی آلی و…امکان ورود به تحصیل  دندانپزشکی در فنلاند ، وجود دارد. تحصیل دندانپزشکی در فنلاند، مانند ایران پیوسته نیست ،متقاضی بعد از گذراندن دوره لیسانس ، امکان ادامه تحصیل در دندانپزشکی فنلاند را دارد. طول دوره فوق لیسانس دندانپزشکی در فنلاند 3سال است و پس از گذراندن این دوره فارغ التحصیل با درجه دکترای حرفه ای دندانپزشکی  ، امکان شروع به کار را دارد. اما برای تحصیل دندانپزشکی در فنلاند در مقطع تخصصی PHDنیاز به اخذ پذیرش مجدد با موافقت سوپروایزر ، جهت ورود به دوره تخصصی دندانپزشکی ، وجود دارد.

شرایط اخذ پذیرش تحصیل دندانپزشکی در فنلاند

  • مدرک فارغ التحصیلی معتبر در دیپلم تجربی یا کارشناسی علوم پایه به همراه ریز نمرات.
  • برای مقطع کارشناسی مدرک آیلس 6 و برای کارشناسی ارشد آیلس 5،6 و برای دکترا مدرک آیلس 7.
  • گواهی تمکن مالی حداقل به مبلغ 000/ 10یورو .
  • اصل شناسنامه و پاسپورت متقاضی به همراه 2 قطعه عکس 6*4 .
  • تنظیم CV یا رزومه کامل.

دانشکده های دندانپزشکی فنلاند

دانشگاه شرق فنلاند:موسسه دندانپزشکی،دانشکده بهداشت

این دانشگاه ارائه دهنده رشته های آموزش بهداشت دندان،پیشگیری ازبیماریهای دهان ودندان درمقاطع کارشناسی وکارشناسشی ارشد ،می باشد.

دانشگاه هلسینکی،گروه بیماریهای دهان،فک وصورت،دانشکده دندانپزشکی

دانشگاه هلسینکی درمقاطع کارشناسی،کارشناسی ارشد ودکترای تخصصی اندودنتیکس دانشجو می پذیرد.دانشکده دندانپزشکی دانشگاه هلسینکی،ازبرترین دانشکده های دندانپزشکی اروپاست ودرکشورفنلاند دانشکده چهارم دردندانپزشکی می باشد.

دانشگاه ouluTموسسه دندانپزشکی

این دانشگاه درمقطع لیسانس علوم پایه ،فقط از فارغ التحصیلان مقطع دیپلم کشور فنلاند ازیکی ازراههای آزمون ورودی ویاشرط معدل دانشجو می پذیرد.تحصیل درمقطع لیسانس این دانشگاه به زبان فنلاندی ویاسویدی می باشد.اما درمقطع کارشناسی ارشد رشته دندانپزشکی،امکان پذیرش دانشجوی خارجی وجود دارد.

دانشگاه تورکو،موسسه دندانپزشکی

مقاطع تحصیلی دندانپزشکی دراین دانشگاه ازمقطع لیسانس تا دکترای تخصصی امکان پذیر است.

 

انجمن آموزش دندانپزشکی دراروپا ASSOCIATION FOR DENTAL EDUCATION IN EUROPE

وظیفه هماهنگی بین کشورهای اروپایی درزمینه تحصیل دندانپزشکی به عهده انجمن آموزش دندانپزشکی می باشد که درسال 1975 به عنوان یک نهاد مستقل به نمایندگی ازجامعه دانشگاهی دندانپزشکی اروپا تشکیل شده است.کشور فنلاند هم عضو این موسسه می باشد.تحصیل دندانپزشکی درفنلاند،می تواند منجر به اشتغال به حرفه دندانپزشکی دراروپا شود.حمایت های این سازمان ،رشد وتعالی دندانپزشکی دراروپا می باشد.برپایی واداره اردوها وسفرهای علمی دانشجویان دندانپزشکی اروپا واعطا کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان شاغل به دندانپزشکی دراروپا ازجمله فنلاند،وظایف واهداف تاسیس این انجمن می باشد.مراقبت ازبهداشت دهان ودندان وهمچنین پیشگیری ازبیماریهای دهان ودندان ازدیگر اهداف این انجمن است.

هزینه تحصیل دندانپزشکی درفنلاند

آموزش عالی درفنلاند معمولا رایگان است ودانشجو امکان کار دانشجویی درحین تحصیل دارد.امکان بردن همراه هنگام تحصیل برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ودکترا  وجود دارد.نظام مالیاتی کشور فنلاند نسبت به سایر کشورهایی که تحصیل رایگان به دانشجویان خارجی پذیرش می دهند کمی سختگیرتراست ومیزان مالیات بالا می باشد.تحصیل دندانپزشکی درفنلاند،درمقاطع کارشناسی ارشد ودکترای تخصصی باشرایطی که پیشتر گفته شد،امکان پذیر است.هزینه اقامت دانشجو درکشور فنلاند ،ماهانه بین 600 الی 800 یورو می باشد و امکان تامین بخشی ازهزینه هاباکاردانشجویی فراهم است.درصورت فارغ التحصیلی نیز امکان اقامت درفنلاند وکاریابی به مدت یکسال پس ازفارغ التحصیلی وجود داردودرصورت اشتغال به کار وپرداخت مالیات ،اخذ اقامت اتحادیه اروپا ازکشور فنلاند امکان پذیر می گردد.این امتیاز شامل شخص متقاضی،همسر وفرزندان زیر18 سال وی می باشد.